Στο μανίκι με σούρα, το καρφίτσωμα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έκανα και στα άλλα μανίκια, αλλά όταν τραβάω τις κλωστές της σούρας, πρέπει να σουρώσω περισσότερο το μανίκι, τόσο ώστε να έχουν η καμπύλη του μανικιού και καμπύλη του ρούχου ίσο μήκος. Όσο περισσότερη σούρα έχει το μανίκι μου, τόσο περισσότερο πρέπει να τραβήξω τις σούρες. Το καρφίτσωμα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έκανα και τα άλλα μανίκια. Η σούρα που θα έχει το μανίκι μου πρέπει να διαμοιραστεί 6-7cm αριστερά και 6-7cm δεξιά από το ΚΜ. Και καθώς θα καρφιτσώνω, θα διαμορφώνω συνέχεια τη σούρα έτσι ώστε να είναι παντού ομοιόμορφη. Θέλει δηλαδή περισσότερη προσοχή σε όλα τα στάδια (καρφίτσωμα, τρύπωμα, γάζωμα, καρίκωμα), για να διαμοιραστεί σωστά η σούρα του.